Bez daha - Nefes Nefese (2018)

Rüya Kıran [glumica Melisa Şenolsun] vodi miran zivot sa svojim ocem u Berlinu. Njen otac je Ayaz Kıran (Atmaca) [glumac Uğur Yücel].
Jednog jutra Rüya sazna da se njena majka, koju nikad nije vidjela, nalazi u jednom selu u Siriji i njen zivot se mijenja.
Jedini nacin da Rüya udje na okupiranu teritoriju na kojoj se nalazi njena majka je lazni brak sa Boranom. 
Istog jutra Yusuf Alacan [glumac Sükrü Özyildiz] koji je napustio porodicu uz rijeci "nikad se necu vratiti", vraca se u Antakiju, u ocevu kucu, nakon 6 godina. 
Tog dana Rüya, koja se nije odvajala od ocevih skuta, upucuje se na opasno putovanje u potrazi za majkom i njeni putevi se ukrstaju sa Yusufovim, koji se vraca kuci po prvi put nakon 6 godina. 
Tog istog dana Selma Çelik, obavjestajka, 
Na neocekivan nacin ona se nadje u njegovoj familiji i avanturama u Antakiji. 
Rüya ne zna da je glavni arhitekta te opasne avanture u kojoj se nasla i svih problema koji su je zadesili zapravo njen otac, Ayaz Kıran, zvani Atmaca, cija mracna strana je Rüyi nepoznata, a za kojim traga obavjestajka Selma Celik.


Sükrü Özyildiz - nam je poznat iz mnogih serija i filmova, a bogme i stasom privlaci paznju.
Neke od serija u kojima je glumio, a koje su se i kod nas pratile su: Çalıkuşu (Grmusa), Şeref Meselesi (Pitanje casti), Tatlı Küçük Yalancılar (Slatke male lazljivice), Kış Güneşi (Zimsko sunce), Çoban Yıldızı (Zvijezda vodilja)...
Tu su i filmovi: Sevimli Tehlikeli (Slatka i opasan), Herşey Aşktan (Sve ybog ljubavi), Ekşi Elmalar (Kisele jabuke).

Melisa Şenolsun - poznata nam je kao Sude iz Kiralık Aşk. 
I kao djevojka slatkisa koji je glumio u seriji Darısı Başımıza (Na nas je red), a zove se Ozan Dolunay.

Uğur Yücel - kako vidim na Show TV stranici, u ovoj seriji ima glavnu ulogu, ali i ulogu rezisera. 
Prema podacima koje nadjoh, covjek je svestran - glumac, reziser, producent, scenarista...nema gdje ga nema.
Kao glumca gledali smo ga u seriji İçerde.

Od nama poznatih glumaca tu su i Ezgi Şenler (Asli iz serije Bodrum Masalı/Bodrumska bajka), Deniz Hamzaoğlu (Kaya iz serije Hayat Şarkısı/Pjesma zivota), Hülya Duyar (iz serija Gönülçelen/Kradljivac srca, Fazilet Hanım ve Kızları/ Gdja Fazilet i njene kceri, Karagul/Crna ruza, iz filma Deliha)...

<