Ponovno rođen (Kış Güneşi) 2016

Događaji na osmi rođendan blizanaca zauvijek će zapečatiti njihovu sudbinu i živote. Atentat na njihova oca Haruna, koji ne pristaje umiješati svoju tvrtku u ilegalan posao krijumčarenja oružja, razdvojit će blizance.  Dječaci će rasti u odvojenim obiteljima - Efe u skromnoj obitelji, dok će Mete uživati sve bogatstvo i luksuzan život.

Spletkarenja i pokvarene ambicije Harunovih bivših poslovnih partnera, bliskih obitelji, dovode do susreta braće nakon niza godina. Tijekom dirljivog susreta i prisjećanja prošlosti nesreća ponovno zadesi blizance te Mete biva ubijen.

Kako bi osvetio očevu i bratovu smrt, Efe preuzima Meteov identitet. Jedino će tako moći otkriti istinu o prošlosti i imati budućnost. Efe pokuša izgraditi novi život pod bratovim imenom, ali to mu ne pada nimalo lako.

Nakon nekog vremena Efe otkriva da je tvrtka u velikim problemima i da je umiješana u ilegalne radnje. Netko njemu blizak zla je osoba koja se krije iza kriminalnih radnji i ubojstava. Tko je još upleten? Ne može nikomu vjerovati, ni obitelji ni prijateljima. Efe je prisiljen donijeti tešku odluku koja će svima okrenuti život naglavačke, čak i onima koje voli najviše na svijetu…

Uloge: Şükrü Özyıldız, Aslı Enver, Şenay Gürler, Başak Parlak