Bogu iza nogu (2021)

Serija prati niz živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol te njihove avanture koje će gledatelje nasmijavati do suza. Gornji dol mjestašce je koje se nalazi na prekrasnim brežuljcima, daleko od civilizacije, a njegovi stanovnici za svojim zgodama i nezgodama pokretači su brojnih urnebesnih zapleta.

U prvoj epizodi Slavko Sobin ulazi u ulogu misterioznog Turčina čiji će dolazak u Gornji dol izazvati potpunu pomutnju. Turčin će u Gornji dol stići kamionom koji će, odmah po dolasku, izazvati veliki interes znatiželjnih mještana. Dok se dugogodišnji načelnik Anđelko bavi svime osim onime što bi trebao, mjestom se proširi vijest da je nestao policajac Srećko, koji zapravo nikada službeno nije položio za policajca.

Pravi kaos u Gornjem dolu nastane nakon što Đuro i načelnikov nećak Mirko zaključe da je misteriozni Turčin zapravo terorist koji je odgovoran za smrt nestalog policajca Srećka. Zbog toga se cijelo mjesto ujedinjuje protiv nesretnog stranca, osim Ljubice koja s njim ima romantične planove te Tereze koja Za to vrijeme, načelnikova tajnica Ljubica postaje opčinjena markantnim Turčinom koji pokušava pronaći pomoć za popravak kamiona. Prvi kojemu se obrati za pomoć je lokalni seoski frajer Đuro, no ubrzo se ispostavi da Turčina nitko ne razumije. Cijelu situaciju pomno promatra fatalna mještanka Tereza koja u svemu vidi priliku za vlastiti profit.

<