Mijenjam ženu (2016)

Dvije žene iz potpuno različitih svjetova promijenit će svoje obitelji i upustiti se u avanturu života.

"Mijenjam ženu" jedna je od najpopularnijih i najzabavnijih emisija ikad prikazanih u domaćem eteru, a tijekom prikazivanja čak je 150 obitelji, majki, djevojaka i baka zamijenilo uloge. Gledanost pojedinih epizoda je prelazila milijun gledatelja, a prikazano je i nekoliko posebnih izdanja ovog formata s Nives Celzijus, Aleksandrom Grdić, Rinom Dehni i Renatom Sopek, koja je pratilo nevjerojatnih 1 086 249 gledatelja.

Zamjena žena težak je ispit za sve sudionike jer se često susreću i isprepliću ljudi s potpuno različitim svjetonazorima i sasvim drugačijim i suprotnim karakternim osobinama. "Uredni i perfekcionisti" susreću se s onim "superurednima", "osjetljivi" s onima "koji stoje čvrsto na zemlji", "liberalni" s "konzervativnima", "dobrostojeći" s onima "plićeg džepa"…

Večeras ne propustite ''Mijenjam ženu' jer očekivanja Rade Vasića i supruge Alena Macinića, Livije, neće biti onakva kakvima se nadaju – nimalo, naročito s Livijine strane. I dok će Rade moliti Boga da mu kao zamjenska žena dođe zgodna, vitka djevojka, Livija se nada da će joj doći, muškarac njezinih godina nalik Alenu. A kad se dogodi prvi susret, svi će biti u šoku! Rada će se pak šokirati kada sazna koliko bi trebala šetati Macinićevog psa, ali i ugodno iznenaditi kada ugleda bazen iz njihove kuće. Kako su prihvatili nove uloge, ne propustite pogledati večeras jer bit će smijeha!

Otkačena Rada će svoj dom u Maloj Plani zamijeniti onim u malom mjestu blizu Poreča, dok će Livija spakirati kofere te se zaputiti Radinom suprugu, Radi.

Ondje će ih čekati mnoštvo zadataka na koje do sada nisu naviknule pa će tako i educirati nove supruge i "proširiti im horizonte". Najteže će sve to pasti Radi, koji će pod Livijinim "mentorstvom" morati učiti vježbati jogu! I dok se on znoji, Rada će kod Alena stvari uzeti u svoje ruke te krenuti u uređenje interijera.

No to nije sve, naime Radu očekuje posebno iznenađenje zbog kojeg će joj zasuziti oči i njezin boravak u Istri učiniti lakšim.

<