Gavran - Kuzgun (2019 )

Jusuf i Rifat su stari policajci i prijatelji, koji pripremaju operaciju protiv narkobosa Šerefa Dagestana. Da bi se spasio, Šeref im nudi mito i velike benefite. Dok Jusuf odbija ponudu, Rifat se ne slaže sa odlukom svog prijatelja i mudro ćuti. Ubrzo posle toga, kao rezultat izdaje najboljeg prijatelja, Jusuf završava u pritvoru i izbacuju ga sa posla.
Jusufova supruga Merjem, ostaje sama sa troje dece, prepuštena sama sebi i velikim iskušenjima. Najteže prolazi Kuzgun, koji će provesti 20 godina daleko od svoje porodice i kuće u zatočeništvu, bolu, gnevu i neprestanoj borbi. Misteriozni nestanak Kuzguna je mnogo uticao na Dilu, koja je izgubila, ne samo svog najbližeg prijatelja, već i ljubav svog detinjstva. Rana na njenom srcu, koja nikad neće zaceliti se zove - Kuzgun.
20 godina kasnije, Dila se, posle završetka studija, vraća iz Londona. Kuzgun se bavi poslovima obezbeđenja u Nevsehiru, i dobija zadatak da zaštiti Dilu, svoju ljubav iz detinjstva.Njihov sastanak u Nevsehiru će se nastaviti i u IstanbuluIu. Kad se Kuzgun bude vratio u grad koji mu je oduzeo detinjstvo, ne samo Dilin, nego i životi ostalih će se jako promeniti.

<