Bogatstvo - Servet (2018)

U ovom svetu gde svi jure za bogatstvom, postoji samo jedna stvar za koju se moze reci ''pravo bogatstvo'' - a to je ljubav.
Ferah Feza (Bahar Şahin) je odrasla u sirotostu i kako se priblizava njen 18. rodjendan tako se priblizava i dan kada ce kao i mnogi pre nje morati da ga napusti. Medjutim, ona se ipak po necemu razlikuje od njih - ona nije siroce. Iako Ferah jos uvek ne zna za to, ona ima  ogromnu porodicu i bogatstvo o kome nije ni sanjala.  
Dzan Jigit (Yusuf Çim) ima 29 godina. Bas kao i Ferah i on je izgubio roditelje. Odrastao je kod usvojitelja, ali je bio pod starateljstvom bogatog biznismena koji ga ni po cemu nije razdvajao od svog sina. Imao je moc i novac sto malo ko moze dobiti i upravljao je jednom velikom porodicom. Jednog dana Kudret Fetah, vlasnik ''Fetah holdinga'' salje Dzana da pronadje njegovu unuku Ferah, kako bi joj dodelio njen deo nasledstva. Medjutim, Dzan jos uvek ne zna da ce ovo putovanje staviti njega i Ferah pred mnoga iskusenja. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, ali moraju se odreci svoje ljubavi da ne bi bili ubijeni. Glavni naslednik Kudreta, njegov sin Yener Fetah, trazice da se Ferah ubije istog trenutka kada bude pronadjena. On ne zeli u svom zivotu nekoga ko ce uzeti deo njegovog nasledstva.
Ovaj prljavi sukob ce uticati na sve one koji jure bogatstvo, a oni koji zele da ostanu cisti zadovoljice se pravim bogatstvom svojih zivota.

<