Ptica ranoranilica - Erkenci Kuş (2018)

Nihat (Berat Yenilmez) je glava porodice i veoma je bolestan od astme, neaktivan je, slab i vreme provodi kod kuce. Raduje se jutarnjem suncu, a kako bi mogao da uziva u njemu njegova cerka Sanem (Demet Özdemir) rano ustaje i otvara prozore. Nihatin obozava Sanem i zbog toga je zove Erkenci Kuş (ptica ranoranilica). Pored toga Sanem svako jutro otvara i radi u prodavnici svoga oca koja je u naselju u kojem zive.
Sanem, za razliku od njene starije sestre Lale (Öznur Serçeler), je prirodna i vesela mlada ljupka devojka. Lale po ceo dan radi u magazinu "Kontes". Kada Sanem sazna da u tom magazinu traze radnike, aplicira za posao.
Vlasnik magazina Aziz bey ima dva sina: Can (Can Yaman) i Emre (Birand Tunca). Can je ne voli gradski zivot, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman zivot. Emre je mladji brat i potpuna je suprotnost bratu, on je finansijski direktor magazina.
Sanem, pocinje da radi u magazinu i ubrzo shvata da posao nece ici u skladu s njenim ocekivanjima. Jedna potpuna slucajnost ce prouzrokovati da ona i Can postanu par i tada se sve pocinje menjati.

<