Najpopularnije Novosti

 • Lud, zbunjen, normalan 2014 - Zavirite u novu 8 sezonu

  Donosimo vam dio nove sezone (8 sezona) , Lud, zbunjen, normalan najgledanije humorističke serije. 

   

  8.sez., 1.ep - 3. studenog

  Iako su svi vjerovali suprotno, Fazlinovići su i ovog puta uspjeli preživjeti. Imali su sreću da zakasne na avion koji se srušio na svom putu za Švedsku. Naravno, misleći da su Fazlinovići poginuli, mnogi su se pokušali okoristiti njihovim stvarima. Izetu su otuđene najvrjednije stvari: Titova slika i boca maksuzije, dok Faruk ostaje bez kompletne tehnike u produkciji Akord.

  8.sez., 2.ep - 4. studenog

  Da bi se iskupio, Samir mora Izetu nabaviti klavir. Samir, naravno u svom stilu, krade klavir iz Narodnog kazališta. Refko, da bi skupio novac za otkup tehnike iz produkcije Akord, Džebri drži satove klavira iako Refko ne zna svirati klavir. U Farukov život ulazi Indira koja ima za njega interesantan plan. Da bi otkupio tehniku, Faruk je spreman na sve pa čak i da baviti se prostitucijom.

  8.sez., 3.ep - 5. studenog

  Izet i Samir su uhićeni. Izet ima plan kako da izađu iz zatvora, a za realizaciju im je potreban Refko. Faruku se pruža velika poslovna prilika. Naime, Bahro Burek, TV producent, mu je ponudio da produkcija Akord snima TV seriju. Za realizaciju tog posla mu je potrebna HD kamera. Da bi skupio novac za kupovinu kamere pristaje na Indirin poslovni prijedlog. U Farukov zivot ponovo ulazi Senada koja od njega traži da prestane raditi ludosti, ali zaboravlja da je on Fazlinović.

  Izvor: Nova

  Procitaj više
 • Uskoro 8. sezona humoristične serije Lud, zbunjen, normalan

  Humoristična serija „Lud, zbunjen, normalan“ najgledaniji je humoristični serijal na prostorima bivše Jugoslavije, a Feđa Isović, scenarist serijala, kaže za bh. novinsku agencijuPatria kako će 32 nove serije koje se trenutno snimaju u sarajevskom naselju Hrasnica biti jednako zanimljive, a možda i bolje, kao i serije iz prvih šest sezona. - Novu sezonu uvijek nastojim osvježiti novim likovima i novim karakterima. Nadamo se da ćemo i ovog puta naše gledatelje obradovati novim epizodama – kaže Isović za Patriu. O detaljima novog serijala Isović nije želio govoriti previše. Potvrdio je jedino da će se u epizodama koje slijede pojaviti i neki novi glumci. Nove epizode serije "Lud, zbunjen, normalan" trebale bi se početi emitirati od rujna ove godine.   Isović kaže da je, prema istraživanjima relevantnih agencija, uz neke nacionalne utakmice serija „Lud, zbunjen, normalan“ daleko najgledaniji domaći program na televizijama u regiji, te da će se ovaj serijal snimati dokle god interes gledatelja za serijom bude veliki.

  - Ja bih rekao, „Lud, zbunjen, normalan“ će se snimati dokle god interes gledatelja bude veliki i dokle Mustafa Nadarević bude dobrog zdravlja – kaže Isović za NAP.

  Nadrealista se ne snimaju više od 20 godina ali i poslije toliko vremena sve nas nasmijavaju. Pored njih u posljednjih nekoliko godina na ekran se pojavila i humoristična serija '' Lud zbunjen normalan '' . Stekla je veliku popularnost a u toku je snimanje 8 sezone. Naša ekipa bila je na setu, a u narednim minutama imat će te priliku upoznati i novog lika koji će se pojaviti u novim epizodama.

   

  Bili smo na snimanju 8. sezone humoristične serije "Lud zbunjen normalan", upoznajte novi lik

  Procitaj više
 • Uskoro novi Fazlinovići - Nastavljeno snimanje Lud,zbunjen,normalan 2013/2014

  Porodica Fazlinovića uskoro se opet vraća na male ekrane. Naime, već petnaestak dana u Sarajevu se snima osma po redu sezona urnebesne komedije “Lud, zbunjen, normalan”.Ovoga puta pored već ustaljenih likova koje će tumačiti Mustafa Nadarević (Izet), Senad Bašić (Faruk), Moamer Kasumović (Damir), Tanja Šojić (Marija), Miraj Grbić (Čombe), Goran Navojec (Refko), Emir Hadžihafizbegović (Samir) novi serijal donijeće i neke nove likove.

  Procitaj više
 • TV hit „Lud, zbunjen, normalan“ proglašen za najbolju seriju u Srbiji

  Na trećem festivalu domaćih igranih serija FEDIS, koji je održan u Beogradu, u konkurenciji televizijskih serija iz regiona učestvovale su tri serije - "Lud, zbunjen, normalan" iz BiH, "Larin izbor" iz Hrvatske i "Budva na pjenu od mora" iz Crne Gore. Na osnovu glasova posjetilaca portala Press online, nagradu "Zlatna antena" za najpopularniju TV seriju iz regiona koja je emitirana u Srbiji zaslužilo je ostvarenje "Lud, zbunjen, normalan" u produkciji F.I.S.T. Sarajevo.

  Procitaj više
 • Da li su Fazlinovići zaista poginuli?

  Podsjetimo, u posljednjoj epizodi serije prikazan je prilog iz Dnevnika u kojem se govori da su Damir, Faruk i Izet poginuli u padu aviona koji je polijetao sa sarajevskog aerodroma za Stockholm, gdje su se uputili kako bi posjetili Izetovog brata.

  "Snimanje serije smo završili još prošle godine, trenutno smo u pregovorima za novu seriju koja će se zvati 'Kriza srednjih godina', a trebala bi se emitovati na hrvatskoj televiziji RTL", izjavio je Isović za Klix.ba.

  Isović je najavio i mogući film "Lud, zbunjen, normalan", ali kaže da to zavisi od zainteresovanosti televizija.

  Procitaj više
<