Uskoro 8. sezona humoristične serije Lud, zbunjen, normalan

Humoristična serija „Lud, zbunjen, normalan“ najgledaniji je humoristični serijal na prostorima bivše Jugoslavije, a Feđa Isović, scenarist serijala, kaže za bh. novinsku agencijuPatria kako će 32 nove serije koje se trenutno snimaju u sarajevskom naselju Hrasnica biti jednako zanimljive, a možda i bolje, kao i serije iz prvih šest sezona. - Novu sezonu uvijek nastojim osvježiti novim likovima i novim karakterima. Nadamo se da ćemo i ovog puta naše gledatelje obradovati novim epizodama – kaže Isović za Patriu. O detaljima novog serijala Isović nije želio govoriti previše. Potvrdio je jedino da će se u epizodama koje slijede pojaviti i neki novi glumci. Nove epizode serije "Lud, zbunjen, normalan" trebale bi se početi emitirati od rujna ove godine. Isović kaže da je, prema istraživanjima relevantnih agencija, uz neke nacionalne utakmice serija „Lud, zbunjen, normalan“ daleko najgledaniji domaći program na televizijama u regiji, te da će se ovaj serijal snimati dokle god interes gledatelja za serijom bude veliki.

- Ja bih rekao, „Lud, zbunjen, normalan“ će se snimati dokle god interes gledatelja bude veliki i dokle Mustafa Nadarević bude dobrog zdravlja – kaže Isović za NAP.

Nadrealista se ne snimaju više od 20 godina ali i poslije toliko vremena sve nas nasmijavaju. Pored njih u posljednjih nekoliko godina na ekran se pojavila i humoristična serija '' Lud zbunjen normalan '' . Stekla je veliku popularnost a u toku je snimanje 8 sezone. Naša ekipa bila je na setu, a u narednim minutama imat će te priliku upoznati i novog lika koji će se pojaviti u novim epizodama.

 

Bili smo na snimanju 8. sezone humoristične serije "Lud zbunjen normalan", upoznajte novi lik

Komentiranje onemogućeno.

Srodni članci

<