Lud,zbunjen,normalan se vraćaju! Neočekivani nastavak popularne serije

Scenarist humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan', Feđa Isović, otkriva kako ipak nije ubio Izeta, Faruka i Damira. Štoviše, upravo piše nove avanture popularnih Fazlinovića.

'Fazlinovići su moja obitelj i zadnjih sedam godina stalno su sa mnom. Čini mi se da ih se ne mogu riješiti jer mi se stalno motaju po glavi,' kaže bosanskohercegovački scenarist, autor serije 'Lud, zbunjen, normalan' Feđa Isović u intervjuu za 24sata.


 



Feđa Isović napisao je šest sezona s više od 140 epizoda popularne serije, a u posljednjoj, koja u Hrvatskoj još nije emitirana, Izet, Faruk i Damir putuju u Švedsku. Avion kojim su trebali letjeti je pao i nema preživjelih, a samo su tri putnika imala sreću jer su zakasnila na avion, ali ne zna se o kome je riječ.

Kako Isović otkriva za 24sata, odlučio je poštedjeti Izeta Faruka i Damira te se bacio na pisanje novih nastavaka. 'Počnem u šest ujutro i obično završim oko četiri popodne. Inače sam lijen, ali volim posao kojim se bavim, pa mi nije teško tipkati deset sati na dan, čak i u uvjetima koji bi za nekoga bili nemogući,' kaže Feđa.

Izvor: tportal.hr

Komentiranje onemogućeno.

Srodni članci

<