Zvezda Vodilja - Çoban Yıldızı (2017)

Sve zapocinje s provodadzisanjem lepotice Zühre Filiz (Selin Şekerci), rodjene i odrasle u Kapadokiji, za bogatog i uticajnog Fikreta Karakaya (Menderes Samancılar). Nevina i jogunasta Zühre uspeva pobeci u noci svadbe, spremna umreti za slobodu.Poznat po svojim principima, integritetu i hrabrosti, klesar Seyit Zahir (Şükrü Özyıldız), razumije uzrok njene bezizlazne situacije.

Uvek ce joj biti podrska i nikad ju nece napustiti. Ta privrzenost ce s vremenom prerasti u veliku ljubav. Seyit spreman da se zbog Zühre odrekne svoje porodice, doma i zemlje u kojoj je rodjen. Fikretov sin Zekkar Karakaya (Selim Bayraktar) zivi u Istanbulu, vlasnik je nocnog kluba, koji vodi sa sinom Alijem (Taygun Sungar).

Na prvi pogled se zaljubljuje u Zühre, neznajuci da ju je njegov otac u Istanbul doveo radi sklapanja braka. Zekkar je pohlepan i nemilosrdan, naviknut da dobije sve sto zeli, te uprkos upozorenjima svoje supruge Sırme (Aysun Metiner), ne odustaje od Zühre. Zekar je spreman okrenuti Seyitov zivot naglavacke, i njegovu obitelj strpati u zatvor, kako bi dobio Zühre. Seyit i Zühre ce biti prisiljeni proziveti svaki trenutak osecajuci dah nemilosrdnog Zekkara. Seyit i Zühre ulaze u borbu, kako bi uklonili sve prepreke njihovoj ljubavi.

<