Istanbulska Nevesta -İstanbullu Gelin (2017)

Na prvi pogled se zaljubljuju bogati biznismes iz Burse, Faruk i lepotica iz Istanbula, Sureja pokazaće nam svoju strastvenu ljubav.

Sureja je mlada, lepa, ponosna i gradska devojka koja se zaljubljuje u bogatog bizismena Faruka. Udaje se za njega i odlaze zajedno u Bursu. Faruk, iako izgleda kao savremen čovek, u dubini duše je tradicionalista. Od prvog dana ljubavi, ovo dvoje mladih ljudi proćiće kroz testiranje.

Sureja će pokušati da bude dobra sa svojom svekrvom Esmom, koja je glavna u kući u kojoj svi žive; snaja Ipek će pokušavati da stvori neprilike (probleme) mladoj pridošloj tek nevesti; sa braćom od muža (deverima), Osmanom i Muratom. Faruk će se boriti sa svojim neprijateljima… Konak sa svim svojim tajnama, gde živi cela porodica, koji je star 400 godina, biće dobro poljuljan zbog svih dešavanja koje će se tamo desiti. Svaki član porodice primetići da se vremenom sve menja.

Istanbulska nevesta..Glavne uloge Ozcan Deniz i Asli Enver .Pored njih u seriji je Ipek Bilgin, poznata kao Ezelova majka iz serije Ezel.

<