Da li su Fazlinovići zaista poginuli?

Podsjetimo, u posljednjoj epizodi serije prikazan je prilog iz Dnevnika u kojem se govori da su Damir, Faruk i Izet poginuli u padu aviona koji je polijetao sa sarajevskog aerodroma za Stockholm, gdje su se uputili kako bi posjetili Izetovog brata.

"Snimanje serije smo završili još prošle godine, trenutno smo u pregovorima za novu seriju koja će se zvati 'Kriza srednjih godina', a trebala bi se emitovati na hrvatskoj televiziji RTL", izjavio je Isović za Klix.ba.

Isović je najavio i mogući film "Lud, zbunjen, normalan", ali kaže da to zavisi od zainteresovanosti televizija.



"Postoji mogućnost za snimanje film, razgovarali smo sa producentima i glumcima, ali je potrebno da televizije pokažu interes. Ipak je snimanje filma skupa igračka. Sada ne bih mogao reći ništa o tome hoće li film ikada biti snimljen, osim da ideja postoji i da se o njoj razgovara", rekao je Isović za Klix.ba.

"Lud, zbunjen, normalan" je bh. humoristička serija, koju je režirao Elmir Jukić prema scenariju Feđe Isovića. Prva epizoda je emitovana 2. septembra 2007., a posljednja 7. aprila 2013. godine. Snimljeno je šest sezona serije.

Izvor: klix.ba

Komentiranje onemogućeno.

Srodni članci

<