Najpopularnije Novosti

  • Lud,zbunjen,normalan se vraćaju! Neočekivani nastavak popularne serije

    Scenarist humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan', Feđa Isović, otkriva kako ipak nije ubio Izeta, Faruka i Damira. Štoviše, upravo piše nove avanture popularnih Fazlinovića.

    'Fazlinovići su moja obitelj i zadnjih sedam godina stalno su sa mnom. Čini mi se da ih se ne mogu riješiti jer mi se stalno motaju po glavi,' kaže bosanskohercegovački scenarist, autor serije 'Lud, zbunjen, normalan' Feđa Isović u intervjuu za 24sata.

    Procitaj više
  • Južni vetar, na granici (2023) - Sve vezano o seriji i zašto BAŠ trebate da je pogledate!

    Zašto Južni vetar privlači publiku širom Balkana

    Južni vetar je jedna od najpopularnijih srpskih televizijskih serija u poslednjih nekoliko godina, a osvojila je srca publike ne samo u Srbiji, već i u regionu. Serija prati priču o Petru Marasu, kriminalcu iz Beograda, koji se bori da održi svoj položaj u podzemlju, dok se istovremeno suočava sa rivalima, policijom i svojom romansom sa lepom i opasnom Jasnom.

    Jedna od stvari koja čini Južni vetar posebnom jeste njena hrabrost u istraživanju tamne strane Beograda i srpske kriminalne scene. Serija prikazuje nasilje, korupciju i nemilosrdnost koja se može naći u ovom svetu, ali istovremeno uspeva da održi napetost i dramu koja drži gledaoce na ivici sedišta.

     

    Sve epizode možete GLEDATI ovdje ONLINE

    Treća sezona serije Južni vetar donela je još više uzbuđenja i akcije, a istovremeno je nastavila da razvija likove i radnju iz prethodnih sezona. Evo nekoliko ključnih aspekata treće sezone:

    1. Novi likovi: Treća sezona je uvela nekoliko novih likova koji su doprineli da serija bude još zanimljivija. Neki od novih likova uključuju Tamarića, bivšeg pripadnika policije, i Palatu, novog šefa kriminalne organizacije.
    2. Zanimljiva radnja: Radnja treće sezone je izuzetno dinamična i uzbudljiva, sa nekoliko neočekivanih preokreta koji će vas držati na ivici sedišta. Serija se i dalje bavi temama kao što su porodica, prijateljstvo i ljubav, ali istovremeno se bavi i novim temama kao što su pohlepa, osveta i borba za prevlast.
    3. Razvoj likova: Serija je nastavila da razvija likove iz prethodnih sezona i istovremeno je razvila nove likove na način koji čini da se oni čine autentičnim i zanimljivim. Glavni likovi u seriji su bili suočeni sa novim izazovima, a njihov odnos se razvijao na neočekivane načine.
    4. Kvalitet produkcije: Treća sezona serije Južni vetar zadržala je visok nivo produkcije koji je bio karakterističan i za prethodne sezone. Kasting, režija, scenografija, fotografija i muzika - sve je to pažljivo birano i izvedeno na način koji čini da serija izgleda spektakularno.
    5. Uticaj: Južni vetar je i dalje jedna od najgledanijih serija u Srbiji i regionu, a njegov uticaj se nastavlja i u trećoj sezoni. Serija je postala deo pop kulture i uticala je na srpsku televizijsku industriju na način koji je teško preceniti.

     

    U suštini, treća sezona serije Južni vetar donela je sve ono što smo očekivali od ove popularne serije - uzbudljivu radnju, dobro razvijene likove i visok kvalitet produkcije. Ako ste ljubitelj krimi-drama i niste još pogledali treću sezonu Južnog vetra, definitivno treba da je dodate na svoju listu za gledanje.

    Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi Južni vetar trebalo da gleda svi, bez obzira na njihove lične preference kada je u pitanju televizija:

    1. Kvalitet produkcije: Južni vetar je izuzetno kvalitetno urađena serija koja se može meriti sa nekim od najboljih televizijskih produkcija širom sveta. Kasting, režija, scenografija, fotografija, muzika - sve ovo su elementi koji su pažljivo birani i izvedeni na način koji čini da serija izgleda spektakularno.
    2. Uzbudljiva radnja: Serija pruža uzbudljivu radnju punu napetosti i iznenađenja, sa nekoliko zapleta koji će vas držati na ivici sedišta. Iako se radi o kriminalnoj seriji, priča je takođe prožeta temama kao što su porodica, prijateljstvo i ljubav, što dodatno obogaćuje narativ.
    3. Likovi: Likovi u seriji su izuzetno dobro razvijeni i svaki od njih ima svoju priču koja će vas privući. Neki su moralno ambivalentni, dok su drugi herojski, ali svaki lik je autentičan i doprinosi da serija bude još zanimljivija.
    4. Relevancija: Iako se radnja serije odvija u kriminalnom svetu, ona istovremeno dotiče mnoge teme koje su relevantne za svakodnevni život - od porodice i prijateljstva, do borbe za opstanak u teškim okolnostima. Ovo čini da serija bude mnogo više od obične krimi-drame.
    5. Uticaj: Južni vetar je serija koja je postala deo pop kulture i koja je ostavila dubok uticaj na srpsku televizijsku industriju. Gledanje serije ne samo da će vam pružiti užitak, već će vam omogućiti da razumete i uživate u kulturi u kojoj je nastala.

     

    U suštini, Južni vetar je serija koja ima nešto za svakoga i koja pruža uživanje za sve koji su spremni da je pogledaju. Bez obzira na to da li volite akciju, drama ili karakterizaciju, ova serija će vas privući i držati vas zainteresovanim do poslednje epizode.

     

    Sve epizode možete GLEDATI ovdje ONLINE

    Procitaj više
  • Budva na pjenu od mora: Počelo snimanje treće sezone...

    Nova sezona serije “Budva na pjeni od mora”, producenta Milutina Mime Karadžića, ekskluzivno će se prikazivati na Prvoj TV u Crnoj Gori, koja je ponudila značajan novac za snimanje nove sezone, a novu, 3.sezonu mi u Hrvatskoj bismo trebali gledati na RTL-u.

     Prvih šest uvodnih epizoda povjerene su Stevanu Koprivici, a ostatak teksta za 34 epizode će pisati srpski scenarista Đorđe Milosavljević.Milosavljević je radio scenario, između ostalog, za film Ustanička ulica, serije Jesen stiže dunjo moja, Miris kiše na Balkanu kao i najnovije crnogorsko ostvarenje Nikole Vukčevića – Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa u kojem igra i proslavljeni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović.

    Procitaj više
  • Farma 2013: Pobjednik i dobitnik 50.000 eura je Sulejman Memo Haljevac!

    Pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg imanja u Srbiji i regionu je Memo Haljevac!

    Svađe, tuče, smijeh, zabava, prijateljstva, neprijateljstva, životinje – ljudi je sve što smo gledali tri mjeseca i deset dana. Dobili smo i pobjednika četvrte sezone koji kući nosi 50.000 € a u finalu je sve ”teklo” ovako:

    Kako rekoše sa TV PINK-a reality show Farma 4 koja se večeras završava i dobija svog pobjednika imala je najveću gledanost od svih Farmi do sada. Velika gledanost u regionu i dijaspori, a govoreći u procentima u  Srbiji je Farmu  pratilo 91 % ljudi.

    Prvi finalista koji je večeras napustio farmu u Lisovićima bio je Neša (Ša) za kojim je zaplakao prijatelj Andrija (Aki) koji je presjekom glasova odmah izašao iza Ša.

    Procitaj više
  • Zvezde Granda 2013: Pobjednik Amar Jašarspahić - Gile

    Amar Jašarspajić Gile (22) iz Kaknja pobjednik je sedmog serijala popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koje je održano u Beogradu. Talentirani pjevač u finalu je osvojio 168.718 glasova dok je drugoplasirani Nemanja Anđelović prikupio više od 80.000. Jašarspahić, čiji glas neodoljivo podsjeća na legendarnog Harisa Džinovića i koji je iz sedmice u sedmicu oduševljavao svojim interpretacijama, trijumfom na ovom takmičenju osvojio je 300.000 dinara, stan u Beogradu, dvije pjesme i snimanje albuma, besplatan koncert u Kaknju te brojne druge nagrade sponzora.

    Procitaj više
<