Najnoviji članci

  • Farma 2013: Pobjednik i dobitnik 50.000 eura je Sulejman Memo Haljevac!

    Pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg imanja u Srbiji i regionu je Memo Haljevac!

    Svađe, tuče, smijeh, zabava, prijateljstva, neprijateljstva, životinje – ljudi je sve što smo gledali tri mjeseca i deset dana. Dobili smo i pobjednika četvrte sezone koji kući nosi 50.000 € a u finalu je sve ”teklo” ovako:

    Kako rekoše sa TV PINK-a reality show Farma 4 koja se večeras završava i dobija svog pobjednika imala je najveću gledanost od svih Farmi do sada. Velika gledanost u regionu i dijaspori, a govoreći u procentima u  Srbiji je Farmu  pratilo 91 % ljudi.

    Prvi finalista koji je večeras napustio farmu u Lisovićima bio je Neša (Ša) za kojim je zaplakao prijatelj Andrija (Aki) koji je presjekom glasova odmah izašao iza Ša.

    Procitaj više
  • Lud,zbunjen,normalan se vraćaju! Neočekivani nastavak popularne serije

    Scenarist humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan', Feđa Isović, otkriva kako ipak nije ubio Izeta, Faruka i Damira. Štoviše, upravo piše nove avanture popularnih Fazlinovića.

    'Fazlinovići su moja obitelj i zadnjih sedam godina stalno su sa mnom. Čini mi se da ih se ne mogu riješiti jer mi se stalno motaju po glavi,' kaže bosanskohercegovački scenarist, autor serije 'Lud, zbunjen, normalan' Feđa Isović u intervjuu za 24sata.

    Procitaj više
  • Zvezde Granda 2013: Pobjednik Amar Jašarspahić - Gile

    Amar Jašarspajić Gile (22) iz Kaknja pobjednik je sedmog serijala popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koje je održano u Beogradu. Talentirani pjevač u finalu je osvojio 168.718 glasova dok je drugoplasirani Nemanja Anđelović prikupio više od 80.000. Jašarspahić, čiji glas neodoljivo podsjeća na legendarnog Harisa Džinovića i koji je iz sedmice u sedmicu oduševljavao svojim interpretacijama, trijumfom na ovom takmičenju osvojio je 300.000 dinara, stan u Beogradu, dvije pjesme i snimanje albuma, besplatan koncert u Kaknju te brojne druge nagrade sponzora.

    Procitaj više
  • Mima Karadžić uplovio je u vezu s Leonom Paraminski!

    Ali samo u seriji „Budva na pjenu od mora“, u kojoj glumi velikog zavodnika i biznismena Sava Bačića.

    U trećoj sezoni popularne serije doći će do brojnih preokreta – poznati tajkun ostavlja iza sebe sve bivše ljubavi i ludo se zaljubljuje u lik koji tumači hrvatska glumica. Mima je siguran da će gledaoci u novim epizodama, koje će biti prikazane na TV Prva, još više zavoleti lik Sava.

    Procitaj više
  • Budva na pjenu od mora: Počelo snimanje treće sezone...

    Nova sezona serije “Budva na pjeni od mora”, producenta Milutina Mime Karadžića, ekskluzivno će se prikazivati na Prvoj TV u Crnoj Gori, koja je ponudila značajan novac za snimanje nove sezone, a novu, 3.sezonu mi u Hrvatskoj bismo trebali gledati na RTL-u.

     Prvih šest uvodnih epizoda povjerene su Stevanu Koprivici, a ostatak teksta za 34 epizode će pisati srpski scenarista Đorđe Milosavljević.Milosavljević je radio scenario, između ostalog, za film Ustanička ulica, serije Jesen stiže dunjo moja, Miris kiše na Balkanu kao i najnovije crnogorsko ostvarenje Nikole Vukčevića – Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa u kojem igra i proslavljeni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović.

    Procitaj više
<